İYİ Parti İlçe Başkanı Meclis üyesini darp etti iddiası

İYİ Parti İlçe Başkanı Meclis üyesini darp etti iddiası

İYİ Parti ilçe başkanının Meclis üyesini darp ettiği ileri sürüldü.

İYİ Parti Silivri Belediye Meclis üyesi Ümit Seçkin, partisinin ilçe başkanı tarafından darp edildiğini iddia ederek Silivri Devlet Hastanesi aciline müracaat etti.Seçkin’in gerekli tetkikleri yapılarak yaklaşık 2 saat müşahedede gözlem altına alındı.

Olay,akşam saat 22:00 sıralarında meydana geldi.İYİ Parti Belediye meclis üyesi Ümit Seçkin,partisinin ilçe başkanı Ozan Ersaraç ve babası Alptekin Ersaraç tarafından darp edildiğini iddia ederek Silivri Devlet Hastanesi aciline müracaat etti.Seçkin,gerekli tetkikleri yapılarak 2 saat gözlem altında bekletildi.

"BİRDEN YUMRUK ATMAYA BAŞLADI"

Hastane çıkışı açıklama yapan Seçkin “Maalesef ki İYİ Parti ilçe başkanı Ozan Ersaraç’ın ikamet ettiği yazlığında meydana geldi. Beni bir takım konuları görüşmek üzere davet ettiler babası aracılığıyla konuları konuşurken babası kendisinin bir takım soruları yönlendirebileceğini, benim orada bir söz sahibi olmadığımı ifade ettikten sonra yumruk atmaya başladı.Yumruk atmaya başladıktan sonra ben ne olduğunu anlayamadan içeri girip silahını aldı.O esnada da ben çıkmak istedim o ortamdan. Fakat Ozan Ersaraç beni tutarak “Hayır çıkamazsın ,burada duracaksın ”dedi. Babası gelirken beni bırakarak “hadi şimdi git” dedi. Babası da arkadan saldırarak tekrar yumruk atmaya devam etti. Kapıdan çıkmak isterken tekrar arkamdan gelip yumruk attılar.Tomografim çekildi.Yüzümün çeşitli yerlerinde zedelenmeler var.Arka tarafımda baş ağrım devam ediyor.Mide bulantısı ve baş dönmesi var.Yaklaşık 2 saattir müşahededeyim. Arabama binmeye çalışırken arkamdan Ozan Ersaraç’la babası koşturmaya devam ediyorlardı. Şikâyetçi oldum”dedi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN