İYİ Parti Nazilli ilçe teşkilatı yönetim kurulunda 13 istifa

İYİ Parti Nazilli ilçe teşkilatı yönetim kurulunda 13 istifa

İYİ Parti Nazilli ilçe teşkilatının yönetim kurulundaki 13 kişi istifa etti.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, partinin ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi 13 kişinin görevinden istifa ettiğini açıkladıç

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki İYİ Parti teşkilatının 32 asil, 33 yedek olmak üzere 65 kişiden oluştuğunu aktaran Öztürk yazılı bir açıklama yaptı.

Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün itibarıyla 4 asil 9 yedek olmak üzere 13 yönetim kurulu üyemiz görevinden ayrılmış bulunmaktadır. Yönetimsel görüş ayrılıklarını saygıyla karşılıyoruz. Arkadaşlarımıza bugüne kadar göstermiş oldukları çalışmalar nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum."

İstifa eden 13 kişinin yaptığı ortak açıklamada ise partilerinin ülke genelinde yükseliş ivmesi gösterdiği, ilçede ise beklenen yükselişin görülemediği belirtildi.

Açıklamada, "Maalesef bugün gelinen noktada elimizde kalanın sadece hüsran ve umutsuzluk olduğunu, günden güne azalışımızı ve neredeyse yok olma raddesine gelmiş olduğumuzu gördük. İlçe Başkanımız Cihat Öztürk’ün ayrıştırıcı, uzaklaştırıcı, ötekileştiren davranışlarına şahit olduk" ifadesi kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN