İYİ Parti'de yeni yönetim modeli devrede: Başkanlık Divanı'na uzman kadro geliyor

İYİ Parti'de yeni yönetim modeli devrede: Başkanlık Divanı'na uzman kadro geliyor

İYİ Parti'de yeni seçilen Genel İdare Kurulu'nun ilk toplantısının ardından kameraların karşına geçen İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Tatlıoğlu "Artık Başkanlık Divanı, Genel Başkan yardımcılarından değil, her biri konusuna vakıf başkanlıklardan oluşacak" dedi.

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti'de yeni seçilen Genel İdare Kurulu'nun ilk toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Türk siyasetinde partilerin bu zamana kadar dar alanda politika yaptıklarını ve klasik organizasyon şemasıyla çalıştığını anlatan Tatlıoğlu, zamanın ruhuna uygun bir yönetim kadrosu ve organizasyonla yola devam edeceklerini bildirdi.

"GERÇEK ANLAMDA GÖLGE KABİNEYİ OLUŞTURUR"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında ilk toplantılarını yaptıklarına işaret eden Tatlıoğlu, "Artık Başkanlık Divanı, Genel Başkan yardımcılarından değil, her biri konusuna vakıf başkanlıklardan oluşacaktır. Bu yeni yönetim modeli, aslında gerçek anlamda gölge kabineyi oluşturur." diye konuştu.

19-08/08/basliksiz-1-1565244653.jpg

Tatlıoğlu, yeni sistem sayesinde siyasetin de yenileneceğini vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu: "Her bir başkanlığımız mevcut iktidarın icraatlarını takip edip gerektiğinde uyaracak, gerektiğinde çözüm önerilerini sunacaktır. Biz yeminli evet ya da hayırcılar değiliz. Olumlunun yanında, olumsuzun karşısındayız. Bunu parlamento çalışmaları sırasında da gösterdik."

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN