İYİ Parti'den 'Adil Öksüz' yorumu: Operasyon yap, al gel

İYİ Parti'den 'Adil Öksüz' yorumu: Operasyon yap, al gel

İçişleri Bakanı Soylu'nun, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yerinin bilindiğine dair açıklaması ile ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın "Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti Öcalan'ı paketleyip getirdi de şimdi Adil Öksüz'ü mü paketleyip getiremeyecek. Operasyon yap, al gel. Bu konuşulacak bir konu değil. Bu icraata dökülecek bir konu" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Meclis'te gazetecilerin, Bakan Soylu'nun, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yerinin bilindiğine dair açıklamasıyla ilgili sorularını cevapladı.

Koray Aydın, "Durup dururken 'Biz onun nerede olduğunu biliyoruz' demek bir İçişleri Bakanı'nın söyleyeceği bir söylem değil." ifadesini kullandı.

"BU İCRAATA DÖKÜLECEK BİR KONU"

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli aktörünün nerede olduğunun bilinmesine rağmen hiçbir şey yapmamanın anlatılabilir bir durum olmadığını savunan Aydın, "O bakımdan Sayın İçişleri Bakanı'nın bunu sözden çıkarıp eyleme dönüştürmesi gerektiğine yürekten inanıyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, "Bir yeri varsa 'operasyonla alınabilir' diyorsunuz" şeklindeki ifadesi üzerine, Aydın, "Tabii. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti Öcalan'ı paketleyip getirdi de şimdi Adil Öksüz'ü mü paketleyip getiremeyecek. Operasyon yap, al gel. Sizin bekanıza, geleceğinize karşı girişim yapmış bir kişiliği ne yapıp yapıp getireceksiniz. Bunun mazereti bile yok. Bu konuşulacak bir konu değil. Bu icraata dökülecek bir konu. O kişi Türkiye'ye getirilmeli." diye konuştu.

TBMM/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN