İYİ Parti’den Balıkesir'de "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimi: İYİ Parti iktidarına çok az kaldı

İYİ Parti’den Balıkesir'de "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimi: İYİ Parti iktidarına çok az kaldı

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Liderimizin İzinden Az Kaldı" eğitim etkinlikleri Balıkesir’de gerçekleşti. Program sonrasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural "Genel Başkanımızın ve partimizin, itibarını düşürmeye çalışanlara bir de tavsiyemiz var, iyi şeyler söylemeyecekseniz susun! Hep birlikte baştan İYİ bir hikaye yazacağız. İYİ Parti iktidarına çok az kaldı" dedi.

ORHAN BAKIRCI

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Liderimizin İzinden Az Kaldı" eğitim etkinlikleri Balıkesir’de gerçekleşti.

Siyaset akademisi başkanı Yüksel Korkmaz, siyaset akademisi Başkan Yardımcıları Orkun Özeller ve Hasan Sami Özvarinli'nin eğitim verdiği program sonrası, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural açıklamalarda bulundu.

"TÜM KADEMELERİMİZLE YOĞUN BİR GAYRET İÇERİSİNDEYİZ"

Siyasetin halka hizmet aracı olduğunu belirten İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, "Liderimizin izinde, güneşin sarıp sarmaladığı iyi ve güzel günlere kavuşmaya az kaldı. İYİ Parti olarak tüm kademelerimizle sahada çok yoğun bir gayret içerisindeyiz. Biz buradan Türkiye’nin geleceği için dur durak bilmeden çalışan, sözlükten yorulmak fiilini kaldırarak çalışmalara tüm gücünü veren, vatandaşımız artık her şey bitti diye düşünürken umudu tekrar yeşerten başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, bu sürece katkı sağlayan tüm iyi kalpli insanlara minnettarlığımızı bir kez daha duyurmak istiyoruz.

Siyaset Akademimizin bugün burada vereceği 'Liderimizin İzinde Az Kaldı' eğitimleri sonrasında her gün sahalara inmeliyiz çünkü boşa geçirilecek her saniye bizlere bu ülkenin geleceğinden kaybettirecek. Teşkilatın neresinde olursa olsun tüm üyelerimizin bu dar zamanda yüreklerini ortaya koymaları gerekiyor. İnsanlar İYİ Parti’ye inanıyor, güveniyor, mücadelemizin samimiyetinden şüphe duymuyor, buna gölge düşüren her türlü hareketti de şiddetle kınıyoruz. Genel Başkanımızın ve partimizin, itibarını düşürmeye çalışanlara bir de tavsiyemiz var, iyi şeyler söylemeyecekseniz susun!" dedi.

"İYİ BİR HİKAYE YAZACAĞIZ"

İYİ Parti'nin iktidara gelmesine az kaldığını öne süren Ural, şunları söyledi:

"Biz her şeye rağmen başaracağız. Siyaseti ülkeyi yönetme ve halka hizmet etme aracı olarak görüyoruz, siyaseti makam elde etmek için kullananların geldikleri noktayı 85 milyon insan olarak büyük bir üzüntüyle izledik. Ama şimdi hep birlikte baştan İYİ bir hikaye yazacağız.

İYİ Parti Balıkesir olarak tüm teşkilatlarımızla daha fazla özveride bulunacağız, her mahalle ve köyümüzdeki insanlara ulaşıp biz ne yapmak istiyoruz, parti politikalarımız, projelerimizi anlatacağız. Mazeret yok, bahane yok, darılmak yok, üzülmek yok, engeller karşısında yılmak yok, tehditler karşısında korkmak yok, zorluklar karşısında yorulmak yok, milletimizin güveniyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç merak etmeyin. İYİ Parti iktidarına çok az kaldı!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN