İYİ Parti'den Soylu'nun 'ihanet' açıklamasına cevap: Yüreği yetmez

İYİ Parti'den Soylu'nun 'ihanet' açıklamasına cevap: Yüreği yetmez

İçişleri Bakanı Soylu'nun İYİ Parti lideri Akşener'le ilgili "Tansu Hanım'a ihanet etti. Nasıl ihanet ettiğini de söylerim" sözlerine, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Temizer cevap geldi: Boş tehditlerine devam etmesinde sakınca yoktur. Konuşmaktan fazlasına ise yüreği yetmez.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Refahyol döneminde İçişleri Bakanı olan Meral Akşener ile ilgili "Tansu (Çiller) Hanım'a ihanet etti. Hadi ‘yok' desin bakalım. Nasıl ihanet ettiğini de söylerim. 28 Şubat'ta kimlerle iş tuttuğunu çıkıp söylerim" sözlerine cevap geldi.

Temizer, "Süleyman Soylu'nun maksadı damattan yediği omuzu unutturmak ise boş tehditlerine devam etmesinde sakınca yoktur. Konuşmaktan fazlasına ise yüreği yetmez" diye konuştu.

Temizer partilerinin ‘tehditlere boyun eğmeyeceğini' söyledi ve "Düşmanlık diline prim vermeyeceğiz. Çamur siyasetini aziz vatandan defedeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN