İzmir ve Tunceli'de orman yangını

İzmir ve Tunceli'de orman yangını

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Karatepe bölgesinde çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi devam ederken, Tunceli'den de bir yangın haberi geldi. Tunceli merkez Uzuntarla köyünde çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Karatepe bölgesinde orman yangını çıktı. Bölgeye, 1 uçak, 4 helikopter ve 13 arazözün sevk edildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre yangın, Karşıyaka ilçesi Karatepe bölgesinde çıktı. Yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 uçak, 4 helikopter ve 13 arazözün sevk edildiği öğrenildi. Yamanlar Gençlik Merkezine yakın alandaki yangına müdahale sürüyor.

iz-yangin.jpgİzmir Karatepe Bölgesi'ndeki yangın

Bu sırada gelen habere göre; bir diğer yangın da, Tunceli merkeze bağlı Uzuntarla köyü Samanlı mezrasında çıktı.

tun-yan.jpgTunceli'deki yangın

Öğleye doğru, henüz tespit edilemeyen bir nedenle çıkan yangın, vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye Orman İşletme, belediye ekipleri ile gönüllüler sevk edilmesiyle yapılan çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN