İzmir'de iki ayrı orman yangını

İzmir'de iki ayrı orman yangını

İzmir'in Ödemiş ve Seferihisar ilçelerinde orman yangını çıktı. İki bölgedeki yangın da kontrol altına alındı.

İzmir'de bugün öğle saatlerinde iki ayrı orman yangını çıktı. İlk olarak Ödemiş ilçesi Birgi Mahallesi'ndeki ormanda saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü havadan ve karadan yangını müdahale başlattı.

Seferihisar Beyler Barajı mevkisindeki orman yangını ise saat 14.30 sıralarında çıktı. Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 3 helikopter, 2 uçak ve 12 arazöz sevk edildi.

İKİ YANGIN DA KONTROL ALTINDA

Yapılan açıklamalara göre, Ödemiş ilçesindeki ormanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.

Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yangına hızlıca müdahale edildi, 149 dakika içerisinde kontrol altına alındı. 'Ormanın Kahramanları' teşekkürler" denildi. Seferihisar'daki yangın da ekiplerce kontrol altına alındı. Yangının çıktığı bölgelerde soğutma çalışmaları sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN