İzmir'de iki kardeşe pompalı saldırı

İzmir'de iki kardeşe pompalı saldırı

İzmir'in Bornova ilçesinde Erhan Ö. ve Ayhan Ö. kardeşler, trafikte kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerle tartıştı. Daha sonra parka giden iki kardeş, burada bir kişinin pompalı tüfekle saldırısına uğradı. İki kardeş yaralanırken, polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İzmir'in Bornova ilçesi Yeşilçam Mahallesi'nde yaşayan Erhan Ö. ve Ayhan Ö. kardeşler, otomobille eve gittikleri sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerle tartıştı.

Tartışmanın ardından mahalledeki parka giden iki kardeşe, burada oturdukları sırada yanlarına giden bir kişi pompalı tüfekle ateş edip kaçtı.

Vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanan Erhan Ö. ve Ayhan Ö. vatandaşlar tarafından Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

"TRAFİKTE BİR GRUPLA TARTIŞTIK"

Kardeşlerin ilk ifadesinde mahalleye gitmeden önce trafikte bir grupla tartıştıklarını söyledikleri öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, iki kardeşe pompalı tüfekle ateş açan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İZMİR/AA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN