İzmir'de kadın cinayeti: Tabanca ile vurarak katletti

İzmir'de kadın cinayeti: Tabanca ile vurarak katletti

İzmir'de, Nuh Ş. isimli erkek kendisinden ayrı yaşadığı iddia edilen eşi Rojda Ş.'yi tabanca ile vurarak katletti. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, Nuh Ş. evli olduğu Rojda Ş.'nin yaşadığı siteye geldi. Rojda Ş.'nin bulunduğu daireye giden şüpheli, iddiaya göre eşinin kapıyı açmaması üzerine tabanca ile ardı ardına ateş etti.

TABANCA İLE ÖLDÜRDÜ

Bu sırada kapının arkasında bulunan Rojda Ş. vuruldu. Şüpheli, suç aletini olay yerinde bırakıp kaçarken, silah sesini duyan site sakinleri ve görevlileri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıda bulunan mermi izlerini görünce daireye girdi. Polisin yaptığı kontrolde, Rojda Ş. kapının ardında hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise Rojda Ş.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

KAÇAN ZANLI ARANIYOR

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet şüphelisi Nuh Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN