Jandarma kadın ve erkek subay astsubay alımı ne zaman yapılacak? JGK’den son dakika açıklaması

Jandarma kadın ve erkek subay astsubay alımı ne zaman yapılacak? JGK’den son dakika açıklaması

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2019 yılı için subay astsubay alımı için sürecin tamamlandığı bildirildi. Bu açıklamanın ardından JGK’de istihdam edilmek isteyenler, 2020 jandarma subay, astsubay alımının ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte detaylar…

Jandarma Genel Komutanlığı’nın yayınladığı iki duyuruda 2019 yılı subay ve astsubay alımı sürecinin sona erdirildiği kaydedilirken, adayların eğitimlerinin başladığı ve yeni yedek aday alımına çıkılmayacağı aktarıldı. İşte jandarma subay ve astsubay alımı başvuru tarihlerine dair gelişmeler…

MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİN FAALİYETİ SONLANDIRILDI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 2019 Yılı Muvazzaf/Sözleşmeli Subay adaylarının kayıt kabul işlemleri yapılarak temin faaliyetinin tamamlandığını duyurdu. Yani 2019 yılı için herhangi bir alımın olmayacağı kaydedildi. 2020 yılı temin faaliyetleri için www.jandarma.gov.tr adresinin takip edilmesi istendi.

19-10/16/jandarma-kadin-erkekj.jpg

2020 ALIMI NE ZAMAN?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın yeni dönem subay astsubay alımı için 2020 yılının ilk aylarında ilana çıkacağı öğrenildi. En az ön lisans mezunu erkek ve kadın adaylar arasından gerçekleştirilecek personel alımında süreç karar.com 'da yer alacak.

GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Astsubay alımı süreç sonlandırma duyurusu ise şu şekilde;

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 2019 Yılı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay adaylarının kayıt kabul işlemleri yapılarak temin faaliyeti tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür eder; 2020 yılı temin faaliyetleri için www.jandarma.gov.tr adresini takip etmenizi rica ederiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN