Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman? Tarih belli oldu

Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman? Tarih belli oldu

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın uzman erbaş alımlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı, personel temin sistemi üzerinden 2. ve 3. dönem erbaş alımı sonuçları yayınladı. Peki, erbaş alımı ne zaman? İşte ayrıntılar…

 

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından yapılan son açıklamada, 2019-1 dönem II. grup uzman erbaş adaylarının işlem durumu sorgulama yapabileceği bildirildi. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı Uzman erbaş alımı ne zaman? İşte ayrıntılar…

JANDARMA 4. GRUP ÇAĞRISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma 2019/1 3. grup sınav çağrısı, 2 Eylül 2019 tarihinde yapılmıştı. Jandarma Genel komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, henüz bir duyuru yapmadı ancak Ekim ayında seçim aşamalarının sona ermesinin ardından Kasım ayı sonunda 4. grup duyurusunun gelmesi ve adayların Aralık ayında seçim aşamalarına alınması bekleniyor.

19-11/27/jandarmajpgg.jpg

ÇAĞRILMAYAN ADAYLARIN ÇAĞRILMASI PLANI

2019/1 uzman erbaş sınavları sonrasında; Jandarma Genel Komutanlığı’nın personel ihtiyacını karşılamak amacıyla uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dikkate alınarak sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır.

DİĞER TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ALIM SONUÇLARI

Sahil güvenlik Komutanlığı 2019 yılı 2. Ve 3. Dönem sözleşmeli uzman erbaş personel alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara Komutanlığın resmi internet adresi duyurular bölümünden T.C. kimlik numarası girilerek ulaşılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN