Çetin Kaya'nın kelepçeli halde ensesinden vurulduğu iddia edildi

Çetin Kaya'nın kelepçeli halde ensesinden vurulduğu iddia edildi

Kadıköy'de dur ihtarına uymadığı iddia edilerek polisle mukavemet sırasında polis silahından ateşlenen kurşunla hayatını kaybettiği öne sürülen Çetin Kaya’nın, yakın mesafeden ve ters kelepçe yapıldıktan sonra yakın mesafeden ensesinden vurulduğu iddia edildi.

İstanbul Kadıköy Göztepe’de, geçen gün polis uygulaması sırasında dur ihtarına uymadığı öne sürülen ve polis silahından ateşlenen kurşunun isabet etmesi sonucu Çetin Kaya'nın hayatın kaybettiği iddia edildi.

Etha’dan Nadiye Gürbüz’ün haberine göre; Çetin Kaya'nın aracın içinden çıktıktan sonra yere yatırılarak ters kelepçe takıldığı ve polis tarafından ensesinden vurulduğu iddia edildi. Araç içindeki 15 yaşındaki E.Ç. ise kaçtıktan sonra gözaltına alındı.

Cenazeyi teslim alan sinema sektöründen arkadaşları, Çetin Kaya’nın ensesinden vurulduğunu doğruladığı öne sürüldü.

'MOBESE'LER DEVRE DIŞI'

Öte yandan olayın yaşandığı Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde çok sayıda MOBESE kamerası olmasına rağmen, MOBESE'lerin devre dışı olduğu iddia edildi.

Çetin Kaya’nın cenazesi dün Sarıgazi Cemevi’nden sinema sektöründe çalışan arkadaşları, oyuncular ve yönetmenler tarafından defnedilmek üzere memleketi Sivas’a uğurlandı.

ARKADAŞLARINDAN ÇAĞRI

Çetin Kaya’nın sektör çalışanı arkadaşları, sosyal medyadan açıklama yaparak olaya tanık olan kişilere seslendi.

Açıklamada, Göztepe’de polis kurşunuyla yaşamını yitiren Çetin Kaya’nın öldürüldüğü anlara tanık olan kişilerin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na başvurmaları istendi. İrtibat numarası da verilen çağrıda, “Tanık olan kişilerin, 533 353 02 32 numaralı telefondan tarafımızla irtibat kurmalarını rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN