Kağıthane'de hafriyat kamyonu eve daldı

Kağıthane'de hafriyat kamyonu eve daldı

İstanbul'da son yıllarda çok sık yaşanan hafriyat kamyonu kazalarına bir yenisi daha eklendi. Kağıthane'de kum yüklü hafriyat kamyonu, kontrolden çıkarak bir apartmanın giriş katındaki dairenin oturma odasına girdi. Kamyonun çarptığı sırada odada bulunan Muhammet Seyit Kaplan "Yanımda benim sandalye vardı. Kamyon eve girdi ben başta deprem oluyor zannettim. Sonra üzerime beton bloklar geldi" dedi.

Kağıthane'de Telsizler Mahallesi Bakım Sokak'ta yokuş aşağı inen Yasin Çadırcı idaresindeki kum yüklü hafriyat kamyon, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıktı.

Hafriyat kamyonu, bir apartmanın giriş katındaki dairenin oturma odasına girdi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

19-10/02/ana-manset-2-1570003635.jpg

Yaralananın olmadığı kazada, çarpışmanın etkisiyle binada hasar oluştu.

'FREN TUTMADI' İDDİASI

Sürücü Yasin Çadırcı, yaptığı açıklamada, kamyonuna kum yüklediğini ve yakınlardaki bir yere götürdüğünü söyledi. Yokuş aşağı inerken aracın freninin tutmadığını iddia eden Çadırcı, binaya çarptığını kaydetti.

19-10/02/ana-manset-2-1570003660.jpg

"DEPREM OLUYOR ZANNETTİM"

Evde ikamet eden Muhammet Seyit Kaplan, kamyonun çarptığı sırada odada bulunduğunu söyledi.

Kaplan "Ben bilgisayarın başında evde oturuyordum. Yanımda benim sandalye vardı. Kamyon eve girdi ben başta  deprem oluyor zannettim. Sonra üzerime beton bloklar geldi. Ben de kaçayım derken koltuklu sandalyem vardı duvardan kopan parçalar sandalyeye çarptı. Ben de o sırada yere düştüm. Eşyalarım her şeyim gitti. Bende herhangi bir şey yok. Ben odada tektim yan odada iki arkadaşım vardı." dedi. 

İSTANBUL/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN