Kahramanmaraş'ta bugün okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi?

Kahramanmaraş'ta bugün okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi?

Geçtiğimiz günlerde Erzincan'ın Refahiye ilçesinde okullar tatil edilmişti. İkinci kar tatili haberi Kahramanmaraş'tan geldi. Peki, Kahramanmaraş'ta bugün okullar tatil mi? Kar tatili var mı? 6 Kasım Cuma bugün hangi illerde okullar tatil? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? Bugün hangi illerde okullar tatil? 6 Kasım Cuma bugün hangi illerde okullar tatil? sorusu öğrencilerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Yurdun bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası öğrenciler ve velileri "kar tatili olacak mı" sorularına yanıt aramaya başladı. İkinci kar tatili haberi Kahramanmaraş'tan geldi. 

KAHRAMANMARAŞ'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Kahramanmaraş'ın Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

İki ilçenin Kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle okulların tamamında 6 Aralık Cuma günü eğitime ara verildiği duyuruldu.

BUGÜN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde öğrenciler ve velileri kar tatili haberi bekliyorlar. Ancak konu ile ilgili resmi makamlardan henüz açıklama geldi. Kar tatili konusunda resmi açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Yurdun iç ve doğu kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Tunceli ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Şanlıurfa'da yer yer kuvvetli olmak üzere Güneydoğu Anadolu ile Ordu'da yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgarın, sabah saatlerinde Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Soğuk ve yağışlı hava ile birlikte hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri altına düşen hava sıcaklığının, hafta sonunda batı bölgelerimizden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN