Kahramanmaraş’ta eğitime kar tatili | Amasya’da yarın okullar tatil mi?

Kahramanmaraş’ta eğitime kar tatili | Amasya’da yarın okullar tatil mi?

9 Ocak kar tatili açıklaması geldi. Peki Kahramanmaraş’ta yarın okullar tatil mi? Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı, Kahramanmaraş’ta kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ta özellikle yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor. Tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da şiddetini artıran kar yağışı ve beraberindeki soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Peki Kahramanmaraş’ta okullar tatil mi?

Kahramanmaraş’ta yarın okullar tatil mi9 Ocak kar tatili açıklaması yapıldı. Veliler ve öğrenciler için Kar tatili haberlerini ve son dakika gelişmelerini yazımızdan takip edebilirsiniz. Kahramanmaraş’ta yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi bekleniyor. Kahramanmaraş’ta okullar tatil mi? 9 Ocak okullar tatil mi? Valilik açıklama yaptı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kahramanmaraş’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
Tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da şiddetini artıran kar yağışı ve beraberindeki soğuk hava dolayısıyla 9 Ocak (bugün) eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

19-01/09/kahramanmarasta-yarin-okullar-tatil-mi.jpg

KAHRAMANMARAŞ'TA KAR ESARETİ

Kahramanmaraş’ta etkili olan kar yağışı şehirlerarası yollarda ulaşımın aksamasına neden oluyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da kar yağışı şiddetini artırdı. Kuzey ilçelerinde kar kalınlığı 15 santimi geçerken Kahramanmaraş-Kayseri karayolunda kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler ise uzun kuyruklar oluşturdu. Kar lastiği ve zinciri bulunmayan araçların yolda kalması trafiği durma noktasına getirdi. Şehrin çıkışında kar lastiği ve zincir bulunmayan araçların ve ağır tonajlı araçların yola çıkmasına izin verilmedi.

Tekir Mahallesi’nde yolda kalan araç sürücüleri dinlenme tesislerine sığınırken, yolda kalan sürücüler ise birbirlerine yardım ederek araçlarını ittirdi.

Kar küreme araçları çalışmalarını aralıksız sürdürürken yolda kalan araçlar çekiciler marifetiyle yoldan kaldırıldı. Kar yağışı nedeniyle araçlarında kar lastiği ve zincir bulunamayan sürücüler, uyarıları dikkate almadıkları için yolda kaldıklarını söyledi.

#http://www.karar.com/guncel-haberler/amasyadaki-okullara-kar-tatili-1084311#

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN