Kamil Karabörk kimdir aslen nerelidir? Hatay Emniyet Müdürü trafik kazası geçirdi

Kamil Karabörk kimdir aslen nerelidir? Hatay Emniyet Müdürü trafik kazası geçirdi

Son dakika haberi! Ajansların geçtiği haberde Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile eşi Zuhal Karabörk, Niğde’de geçirdiği trafik kazası geçirdi. Eşi hayatını kaybederken, Kamil Karabörk ve 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün kullandığı otomobil, Niğde-Bor kara yolu TOKİ kavşağında bir tankerle çarpıştı. Meydana gelen kazada Karabörk’ün eşi Zuhal Karabörk hayatını kaybederken, yaralanan Kamil Karabörk ve 3 kişi de hastaneye kaldırıldı. Son dakika gelişmeleri sayfamızda…

HATAY EMNİYET MÜDÜRÜ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Kamil Karabörk'ün eşi Zuhal Karabörk, meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan Emniyet Müdürü Karabörk ile 3 kişi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

19-09/09/kamil-karaborkjpggjpgg.jpg

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, hastaneye giderek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

19-09/09/kamil-karaborkjpgg.jpg

KAMİL KARABÖRK KİMDİR?

1966’da Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğan Kamil Karabörk, 1989’da Polis Akademisi’nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatına girdi. Farklı rütbelerde farklı kentlerde görev yapmasının ardından, 2012’de 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Kamil Karabörk, Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. 07 Ocak 2014 tarihli kararname ile Erzurum İl Emniyet Müdürü olarak görevlendiren Karabörk, 25 Ekim 2016’daki kararnameyle Hatay İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

19-09/09/kamil-karaborkjpggjpggjpgg.jpg

Kamil Karabörk, evli ve iki kız babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN