Kamuda iş arayanlara büyük fırsat! 2022 KPSS puanıyla tam 529 personel alımı yapılacak

Kamuda iş arayanlara büyük fırsat! 2022 KPSS puanıyla tam 529 personel alımı yapılacak

Kamuda çalışmak isteyenler için yeni personel alımı duyurusu yapıldı. İnönü Üniversitesi, 2022 KPSS (B) kategorisindeki puanlara bakarak, herhangi bir yazılı ya da sözlü sınav olmadan, 529 adet sözleşmeli personel istihdamı sağlayacak.

Türkiye'de işsizlik sorunu yaşayan milyonlarca yurttaş, özellikle kamuda görev almayı hedefliyor. İş arayanlar için önemli bir duyuru, bu sefer bir üniversiteden geldi.

Kamuda görev almayı amaçlayanlar için 529 sözleşmeli personel alım duyurusu yapıldı, Kamu sektöründe hizmet etmeyi arzulayan vatandaşlar için duyurular hakkında bilgilendirme yapıldı. Açıklamada aşağıdaki hususlar belirtildi:

2.jpg

Malatya'daki alımlarla ilgili olarak adaylardan, başvuru için talep edilen evrakları İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosu'na 7 Haziran 2023 tarihinde mesai saati bitimine dek bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Yerleştirme sonuçları, www.inonu.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve ekleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) bendine göre sözleşmeli personel istihdam edilecektir. İlan edilen şartları karşılayan adaylar, 2022 KPSS (B) kategorisindeki puanlara dayalı olarak, herhangi bir yazılı ya da sözlü sınav yapmadan kabul edilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN