Kapıkule'de rekor kıran uyuşturucu operasyonu

Kapıkule'de rekor kıran uyuşturucu operasyonu

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Kapıkule'de 2 ton 70 kg ağırlığında esrar ele geçirildi. Bir rekora imza atıldı. Ülke tarihinde kara kapılarında tek seferde en yüksek uyuşturucu yakalaması oldu" dedi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “Gümrük kapılarımızda kaçakçılığa, uyuşturucuya geçit vermiyoruz” dedi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, rekor uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin paylaşımlarda bulundu. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Pekcan, Gümrük Muhafaza ekiplerinin özverili çalışmalar yaptığının altını çizerek, gümrük kapılarında kaçakçılığa izin verilmediğini vurguladı.

Bakan Pekcan, yaptığı paylaşımda gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarı hakkında da bilgi verdi:

“Gümrük kapılarımızda kaçakçılığa, uyuşturucuya geçit vermiyoruz. Bakanlığımıza bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerimizce Kapıkule’de gerçekleştirilen bir operasyonda, 2 ton 70 kg ağırlığında esrar ele geçirilerek, yeni bir rekora imza atıldı.

20-02/11/1-1581407642.jpg

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Havalimanı'nda ele geçirilen 1,7 ton uyuşturucu ile ülkemiz havalimanlarında gerçekleştirilen en yüksek miktardaki uyuşturucu yakalamasını gerçekleştiren ekiplerimiz, bu defa yeni ve daha büyük bir yakalamaya imza attı.

20-02/11/2.jpg

Kapıkule Gümrük kapısında şüpheli bir tırda yapılan arama sonucu ele geçirilen 2 ton 70 kg uyuşturucu, ülkemiz tarihinde kara kapılarında tek seferde gerçekleştirilen en yüksek miktardaki uyuşturucu yakalaması oldu. Bu önemli yakalamayı gerçekleştiren başta Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü olmak üzere gece gündüz demeden büyük bir özveriyle kaçakçılıkla mücadele eden Gümrük Muhafaza ekibimizi canı gönülden kutluyorum” 

ANKARA/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN