Kaportacıların dolu mesaisi

Kaportacıların dolu mesaisi

Tokat’ın Erbaa ilçesinde geçen hafta etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle hasar gören otomobiller kaportacılarda yoğunluk oluşturdu.

İlçe merkezinde perşembe günü etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle birçok evi su basarken, otomobillerde ise hasar meydana geldi. Otomobil sahipleri, camları kırılan ve kaportalarında göçük meydana gelen araçlarını tamir ettirmek için Küçük Sanayi Sitesi'ne akın etti. Talebe yetişemeyen kaporta ustaları ise Erzurum, İstanbul, Samsun dahil birçok ilden dolu hasarı konusunda tecrübeli ustaları çağırıp vatandaşların araçlarını tamir etmeye başladı.

Dolu sebebiyle zarar gören araçların onarımı için İstanbul'dan Erbaa'ya geldiklerini söyleyen kaporta ustası Rafet Ören, "Dolu hasarlı araçların boyasız şekilde, orijinal bir şekilde onarımını gerçekleştiriyoruz. Araçların değer kaybını engellemeye çalışıyoruz. Vatandaşların bir nebze mağduriyetini gidermeye çalışıyoruz. Çok sayıda araçta ciddi hasar var. Neredeyse Erbaa'daki araçların tamamında bu şekilde ciddi dolu hasarı mevcut. Biz de bir nebze onarmaya çalışıyoruz"  dedi.

TOKAT/DHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN