Karadeniz için sağanak uyarısı: 5 ilde kuvvetli yağış bekliyor

Karadeniz için sağanak uyarısı: 5 ilde kuvvetli yağış bekliyor

Meteoroloji, Batı ve Orta Karadeniz bölgesindeki 5 il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Samsun, Sinop, Amasya, Bolu ve Düzce çevrelerinde sağanak ile birlikte meydana gelebilecek sel ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Batı ve Orta Karadeniz Bölgesi'ndeki 5 ilde bugün kuvvetli gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, bugün öğleden sonra Samsun ve Sinop çevreleriyle Amasya'da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Bolu ve Düzce çevrelerinde de aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ile gök gürültülü sağanakların akşam saatlerine kadar etkili olacağı öngörülüyor. 

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamlar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN