Karaman’ın iki ilçesinden okullara kar tatili haberi geldi

Karaman’ın iki ilçesinden okullara kar tatili haberi geldi

Son dakika haberlerinde 3 Ocak Karaman'da kar tatili var mı? Karaman yarın okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı ve dondurucu hava tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Gece gerçekleşen yoğun kar yağışı ve buzlanma sonucu öğrenciler Karaman'da yarın okullar tatil mi sorusunu araştırıyor. Peki Karaman yarın okullar tatil mi? 3 Ocak Karaman'da kar tatili var mı? ...

3 Ocak Karaman'da kar tatili var mı? Karaman yarın okullar tatil mi? Son dakika haberlerinde Valilik ve ya MEB'den tatil açıklaması var mı? Karaman merkez ve ilçelerinde günlerdir aralıklarla devam eden kar yağışı beraberinde kar tatili haberini de getirdi mi? Karaman’ın iki ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle okullara yarın için 1 gün ara verildi. İşte Karaman kar tatili haberleri ve merak edilen detaylar haberimizde..

Karaman’ın iki ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle okullara yarın için 1 gün ara verildi. Alınan bilgiye göre, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde bugün öğle saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okulların yarın tatil edildiği duyuruldu. İki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de, sosyal medya üzerinden yazılı açıklamada bulunarak, "İlçemiz genelinde devam eden şiddetli kar yağışı ve tipi sebebiyle 03 Ocak 2019 Perşembe günü 1 günlüğüne eğitime ara verilmiştir” denildi.

19-01/03/3-ocak-karamanda-kar-tatili-var-mi-karaman-yarin-okullar-tatil-mi.jpg

KARAMAN'DA SURİYELİLERE YARDIM

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karaman Sivil Toplum Platformu tarafından temin edilen 2 tır un, Suriye'ye gönderildi. 

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende, yardım kampanyaları süresince maddi ve manevi destek verenlere teşekkür etti. 

Hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyleyen Eser, "Burada kardeşlerimiz maddi yönden desteklerini sağlarken, Ankara'da da siyasiler olarak bizler bütün dünya mazlumlarına ulaşmaya, onların sesi, vicdanı olmaya devam ediyoruz. Rabb'im bize güç kuvvet verdikçe bu yolda gücümüz yettiği kadar mücadele edeceğiz. Rabb'im mazlumların yanında olanlara yardım edecektir. İmanımızın gereği biz buna inanırız. İnşallah yolumuz açık olacaktır." dedi.

Karaman Sivil Toplum Platformu adına açıklama yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Karaman Temsilcisi Raşit Bayrak da Suriye'deki savaş nedeniyle bugüne kadar 67 tır yardım gönderildiğini belirtti.

Bayrak, "Karaman'daki hayırsever vatandaşların iş birliği ile bugün 68. ve 69. tırlarımızı gönderiyoruz. Bin çuvaldan oluşan 2 tır un hayırseverlerimiz adına gidecek. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün okullarımızdan velilerimiz ve öğrencilerimizin desteği oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu. 

Daha sonra un yüklü 2 tır, dualarla Suriye'ye uğurlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN