Karamollaoğlu'ndan dünya çiftçiler günü paylaşımı: Bu şartlar altında yoksulluk biçiyoruz

Karamollaoğlu'ndan dünya çiftçiler günü paylaşımı: Bu şartlar altında yoksulluk biçiyoruz

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Karamollaoğlu, "Bu şartlar altında ne ekersek ekelim yoksulluk biçiyoruz" dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. "Bu şartlar altında ne ekersek ekelim yoksulluk biçiyoruz" notuyla yaptığı paylaşımında Karamollaoğlu, "Gece-gündüz, kavurucu sıcak-dondurucu soğuk demeden, yağmur-çamur dinlemeden toprağa alın teri dökerek ekmeğini topraktan kazanan çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü tebrik ediyor; her birine bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Unutmayalım ki; üretmeyen, tükenir!" ifadelerini kullandı.

fsuqhdewqaarwlv.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN