Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'nın 'ekonominin kitabını yazdım' sözüne yanıt

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'nın 'ekonominin kitabını yazdım' sözüne yanıt

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medyadan ekonominin bugünkü duruma ilişkin değerlendirmeler yaptı. Karamollaoğlu, 'yaşanan karamsar iklimi ve kötü tabloyu tersine çevirmekte' kararlı olduklarını söyledi. Karamollaoğlu, Erdoğan'ın 'ekonominin kitabını yazdım' sözlerine de cevap verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden ekonomi ile ilgili paylaşımlar yaptı.

'KARAMSAR İKLİMİ TERSİNE ÇEVİRMEYE KARARLIYIZ'

Karamollaoğlu paylaşımında "İnsanımız arabasına biniyor, gözü yakıt göstergesinde. Evine geliyor, gözü sayaç göstergesinde. Markete gidiyor, gözü fiyat etiketlerinde! Ekonomi nasıl düzelir arayışı içinde olması gerekenler ise, algıyı nasıl düzeltiriz telaşına düşmüş" dedi.

Karamollaoğlu, mesajında "Biz, bu karamsar iklimi ve kötü ekonomik tabloyu tersine çevirmeye kararlıyız" şeklinde mesaj paylaştı.

'ÇOK YAKINDA YAŞAYARAK GÖRECEĞİZ'

Karamollaoğlu, paylaşımında "Saadet Partisi iktidarında; -Enflasyon nasıl kontrol altına alınır, -Hayat pahalılığı nasıl son bulur, -Alım gücü nasıl yükselir, -Paramızın itibarı nasıl korunur, -Ekonomi nasıl yönetilir ve tüm bunların kitabı nasıl yazılırmış; hepimiz çok yakında yaşayarak göreceğiz!" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde “Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması” programında yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenmiş ve , "Biz ekonominin kitabını yazdık, yazmaya devam ediyoruz. Ya siz neler yaptınız ki?" demişti. Erdoğan konuşmasında, "Ekonomimizi, çalışmadan zenginleşmeyi alışkanlık haline getirmiş bir avuç elite rağmen büyüttük. Hamdolsun bugüne kadar sabit ücretle çalışan kardeşlerimizi enflasyona ezdirmedik, bundan sonra da ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN