Karamollaoğlu'ndan 'seçimleri kaybederseniz ne yapacaksınız' sorusuna yanıt

Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Seçimleri kaybederseniz ne yapacaksınız" sorusuna yanıt verdi. Karamollaoğlu, 6'lı masanın kaybetme ihtimalini hiç konuşmadığını belirterek "Kaybettik, ne yapacağız. Oturup ağlayacağız. Bunun üzerinde bundan dolayı durulmuyor. Hiçbir zaman bu konu bizim gündemimize gelmedi." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında konuk olarak yer aldı. 6 siyasi partinin genel başkanlarının bir araya geldiği 6'lı masada kaybetme ihtimalinin hiç konuşulmadığını belirten Karamollaoğlu, Çağlayan’ın “Kaybederseniz ne yapacaksınız” sorusuna yanıt verdi. Karamollaoğlu, "Kaybedersek ne yapacağız, oturup ağlayacağız. Hiçbir zaman bu konu bizim gündemimize gelmedi." dedi.

Karamollaoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Hiç konuşulmuyor. Enteresan herkes 'Kesin kazanacağımız' görüşünde. Biz kazanırız, kazanacağız. Kaybedersek şimdi bunu ne konuşacağız. Kaybettik, ne yapacağız. Oturup ağlayacağız. Bunun üzerinde bundan dolayı durulmuyor. Hiçbir zaman bu konu bizim gündemimize gelmedi."

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir