Kars-Ardahan-Iğdır Eğitim ve Kalkınma Vakfı'ndan fidan kampanyası

Kars-Ardahan-Iğdır Eğitim ve Kalkınma Vakfı'ndan fidan kampanyası

Kars-Ardahan-Iğdır Eğitim ve Kalkınma Vakfı, fidan kampanyası başlattıklarını duyurdu: Ülkemizi ilgilendiren bu konuda sessiz kalamayız.Bizde sessiz kalmamak ve yanan toprakları devlete ve millete tekrar kazandırmak adına böyle bir yardım kampanyası başlattık. Bu vatanın bir ferdi olarak üzerimize düşeni yapacağız.

Kars-Ardahan-Iğdır Eğitim ve Kalkınma Vakfı, fidan kampanyası başlattıklarını açıklayarak gelen fidanların 10 gün içerisinde Tarım ve Orman Bakanlığı'na ya da Tema Vakfı'na bağışlanacağını duyurdu. Vakıf yetkilisi Kamil Salduz, yaşananların çok acı olduğunu ve endişelendiklerini söyledi.

"ORMAN OLUŞTURMAK İSTİYORUZ"

Salduz, şunları kaydetti: "Ülkemizi ilgilendiren bu konuda sessiz kalamayız. Biz de sessiz kalmamak ve yanan toprakları devlete ve millete tekrar kazandırmak adına böyle bir yardım kampanyası başlattık. Bu vatanın bir ferdi olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bizlerde Kars-Ardahan-Iğdır Eğitim ve Kalkınma vakfı olarak yangın bölgelerinden birinde orman oluşturmak istiyoruz."

"PROVOKASYON OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Vakıf üyelerinin katılımıyla devlete ve yangın içinde ki bölge halkına destek olmak istediklerini söyleyen Salduz, şöyle devam etti:

"Türkiye'de yaşanan yangınların saldırı olduğunu düşünüyoruz. Bunun bir provokasyon olduğu kanaatindeyiz. Yüzlerce yerde aynı anda yangın çıkması doğal olmayan bir durumdur. Bizlerde vatandaş olarak çok üzgünüz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN