Kaş’ta fırtına seralara zarar verdi

Kaş’ta fırtına seralara zarar verdi

Antalya’nın Kaş ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan fırtına bölgede bulunan bazı seralara zarar verdi. Park halindeki bir araç da yan yatarak devrildi.

Kaş’a bağlı Kınık, Ova, Yeşilköy ve Patara Mahallesi’nde etkili olan fırtınada bölgede bulunan örtü altı tarım seraları zarar gördü. Bazı seraların çatısını uçuran, bazılarının da naylonlarını yırtan fırtına maddi hasara yol açtı. Yağmurla birlikte etkili olan fırtına nedeniyle seraların üzerinde bulunan plastikler yırtılarak kullanılamaz hale geldi.

Kınık Mahallesi’ndeki üreticilerden Sait Ümit Baytekin, şiddetli rüzgarın seraları yırtıp attığını söyledi. Seraları kontrol eden diğer bir üretici de rüzgarın çok şiddetli olduğunu belirterek, "Arabanın içindeyken bile rüzgar sallıyor, çok şiddetli, seraları attı. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.

Yeşilköy Mahallesi’nde Sebze ve Meyve Toptancı Halinde park halinde bulunan bir kamyonet ise fırtınanın etkisiyle devrildi. Yan yatan 07 SCA 94 plakalı boş kamyonet, vatandaşların çabalarıyla kurtarıldı.

Fırtınanın akşam saatlerinde Batı Akdeniz’de etkisini kaybetmesi, cuma günü öğle saatlerinden itibaren tekrar Kıyı Ege’de etkili olması bekleniyor.

ANTALYA/İHA


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN