Kayıp Faruk'tan acı haber: 43 gün sonra cesedi bulundu

Kayıp Faruk'tan acı haber: 43 gün sonra cesedi bulundu

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde arkadaşlarıyla Hacılar Deresi kenarına gideceğini söyleyerek evden çıkan 20 yaşındaki Faruk Ulaş'ın, 43 gün sonra derede cesedi bulundu.

Hayrabolu ilçesindeki evinden arkadaşlarıyla Hacılar Deresi kenarına gideceklerini söyleyerek ayrılan Faruk Ulaş'tan bir daha haber alınamadı. Ailesi gidebileceği her yeri arayıp, bulamayınca Ulaş için kayıp başvurusunda bulundu. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Altı Su Polisi ile AFAD ekiplerinin derede yaptığı aramalarda Ulaş'a ulaşılamadı.

CESEDİ BULUNDU

Dün akşam saatlerinde dere üzerinde bir ceset görenlerin bildirmesi üzerine polis ekipleri bölgeye gitti. Hacılar Köprüsü yakınlarında dere içinde bulunan cesedin, kayıp olan Faruk Ulaş'a ait olduğu belirlendi.

Faruk Ulaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Acı haberi alan Ulaş'ın ailesi büyük üzüntü yaşadı.

TEKİRDAĞ/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN