Kayıp oğlunu öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti

Kayıp oğlunu öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Kuyulutatlar köyünde oturan Arif Karakollu, katıldığı televizyon programında, 15 ay önce kayıp başvurusunda bulunduğu oğlu Engin Karakollu'yu (34) tüfekle öldürüp, cesedini evinin bahçesine gömdüğünü itiraf etti. Arif Karakollu gözaltına alınırken, oğlunun cesedi bahçede bulunarak, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Köyde oturan Arif Karakollu, 15 ay önce jandarmaya başvurup, 2 çocuğundan büyüğü olan ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Engin Karakollu'nun kaybolduğu ihbarında bulundu. Jandarmanın yaptığı aramalarda Engin Karakollu'nun izine rastlanmadı. Arif Karakollu, bugün eşi ve kızı ile birlikte oğlunun bulunması için Müge Anlı'nın programına katıldı. Arif Karakollu, programda eşi ve kızının salondan çıkarılmasından sonra oğlunu öldürdüğünü itiraf etti. Arif Karakollu, oğlunu, kendisine ve eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tüfekle ateş ederek ölürüp, cesedini evinin bahçesinde toprağa gömdüğünü, üzerine de saman balyaları koyduğunu söyledi. Arif Karakollu, programdaki itirafları ardından gözaltına alındı.

CESET BULUNDU

Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise Engin Karakollu'nun cesedini bulmak için köyde çalışma başlattı. Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nden getirilen özel eğitimli köpeğin de yer aldığı arama çalışmasında Engin Karakollu'nun cesedi, saman balyalarının altında toprağa gömülü bulundu. Battaniyeye sarılı şekilde bulunan Engin Karakollu'nun cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çevrede yapılan incelemede, olayda kullanılan tüfeğin metal kısmı evin çatısında, ahşap kısmı da kısmen yanmış şekilde bahçede bulundu. Yapılan incelemeden sonra ev mühürlendi. Engin Karakollu'nun, ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle evin yanındaki kulübede yalnız kaldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

NEVŞEHİR/DHA
 






İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN