Kayseri'de 5 araca çarpan kamyon depoya girdi: 2 ölü, 1 yaralı

Kayseri'de 5 araca çarpan kamyon depoya girdi: 2 ölü, 1 yaralı

Kayseri'nin Develi ilçesinde kontrolden çıkan ay çekirdeği yüklü kamyon, çarptığı 5 aracı da sürükleyerek beyaz eşya deposuna girdi. Kamyondaki iki kişi hayatını kaybetti. Kazanın yol açtığı hasar nedeniyle araçların çarptığı bina oturanlar, tedbir amacıyla tahliye edildi.

Kayseri'de kontrolden çıkan ay çekirdeği yüklü kamyonun, çarptığı 5 aracı da sürükleyerek beyaz eşya deposuna girmesi sonucu iki kişi öldü, bir kişi yaralandı.

PARK HALİNDEKİ 5 ARACA ÇAPRTI

Celal Ç'nin kullandığı kamyon, Develi ilçesi Aşık Seyrani Caddesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 5 araca çarptı. 

19-03/13/basliksiz-1.jpg

Devrilen kamyon, çarptığı diğer araçları da önünde sürükleyerek 4 katlı binanın zemin katındaki beyaz eşya deposuna girdi.

19-03/13/basliksiz-1-1552460860.jpg

KAMYONDAKİ İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Kamyon sürücüsü Celal Ç. ile yanındaki Şener K. hayatını kaybetti. Yoldan geçen bir kişi ise yaralandı. Yaralı, Develi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

19-03/13/basliksiz-1-1552460503.jpg

DEPO İLE BİR DAİREDE BÜYÜK HASAR 

Kamyonun çarptığı araçlar kullanılamaz hale geldi. Beyaz eşya deposunun yanı sıra üst katındaki dairede de büyük hasar oluştu.

19-03/13/basliksiz-1-1552460905.jpg

İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kazanın yol açtığı hasar nedeniyle araçların çarptığı bina oturanlar, tedbir amacıyla tahliye edildi.

Kazada hayatını kaybeden Çetiner ve Korkmaz'ın cesedi, Develi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Gerekli tedbirlerin alınmasının ardından araçlar olay yerinden çekildi.  Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.  Olayda hasar gören apartmanda oturan Yaşar Körpe, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 1,5 ay önce aynı bölgede yine bir kamyonun karıştığı kazanın ucuz atlatıldığını dile getirdi.

"BURADA SIK SIK KAZALAR OLUYOR"

Yetkililerden önlem almalarını isteyen Körpe, "Kaçış rampası ya da başka bir şeyin yapılması gerekiyor. Can güvenliğimiz için yetkililerin bir şey yapmasını istiyorum." dedi.  Kazayı görenlerden Resul Avcı ise "Bir kişi yerde yatıyordu. Onu ambulansa alıp götürdüler. Sonra, kamyonda iki kişi vardı, onlar hayatını kaybetti. Burada sık sık kazalar oluyor." diye konuştu.

Develi ilçesinde aynı cadde üzerinde, 2012 yılında, freni arızalanan bir kamyonun, önündeki 5 aracın ardından 2 eve çarparak durabildiği kazada, 5 kişi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı.

KAYSERİ/AJANLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN