Kayyumlara bir destek de Vatan Partisi'nden

Kayyumlara bir destek de Vatan Partisi'nden

Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarının görevden alınmasına MHP'den sonra Vatan Partisi'nden geldi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan "4 ay önce söylemiştik. Geç bile kalındı. Bur kamu kuruluşu PKK militanlarına teslim edilemezdi. Edilmedi. Hayırlı olsun" dedi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanları'nın görevden alınmasına destek verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Reyhan "4 ay önce söylemiştik. Geç bile kalındı. Bur kamu kuruluşu PKK militanlarına teslim edilemezdi. Edilmedi. Hayırlı olsun" dedi.

Reyhan mesajına 5 Nisan'da yaptığı bir paylaşımı da ekledi. Reyhan'ın paylaşımında "Kayyum çok gecikmeyecek demek ki. İsterseniz yüzde 99 oy alın, ölen teröristler için saygı duruşuna kalkarsanız belediye yönetemezsiniz. Soruşturma açılmış. Güzel. Gereği yapılmalı" ifadelerini kullandı.

19-08/19/01.jpg

İMAMOĞLU DA TEPKİ

Reyhan, 3 belediye başkanının görevden alınmasını eleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da teki gösterdi.

19-08/19/02.jpg

İmamoğlu'nun tweetini alıntılayan Reyhan "Ekrem Bey, sözde Diyarbakır belediye başkanı özde PKK militanı Selçuk Mızraklı, mazbata alma töreninde PKK marşı okudu, PKK sloganları attı ve ölen PKK’lılar için saygı duruşunda bulundu. Hayırdır neyin dayanışması bu? Siz de aynı töreni Saraçhane’de mi yapacaksınız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN