Kazakistan'dan Türkiye'ye dostluk ormanı teklifi

Kazakistan'dan Türkiye'ye dostluk ormanı teklifi

Kazakistan'dan Türkiye'de yaşanan orman yangınları için anlamlı bir destek geldi. Kazakistan-Türkiye ortak bir dostluk ormanı kurmayı teklif eden ülke, yayınladığı mesajda 'Bu zor günde acınız acımızdır' dedi.

Türkiye'nin farklı illerinde çıkan ve halen devam eden orman yangınları ile ilgili bir destek de Kazakistan'dan geldi. Türkiye'nin yaşadığı zor günlerde kardeş eli uzatan Kazakistan Türkiye'ye bir dostluk ormanı kurmayı teklif etti.

Bu çağrı ile ilgili olarak Kazakistan’ın Ankara Büyükelçiliği, resmi web sayfasında destek mesajını yayınladı.

mesajic.jpg

Yayınlanan mesajda Türkiye’ye geçmiş olsun dilekleri ifade edilirken “Bu zor günde acınız acımızdır. Elbette yüreğimizdeki ateşi söndürmez ancak ilk olarak Manavgat’ta, Bakanlığın istediği kadar alanı üstlenerek Kazakistan-Türkiye Dostluk Ormanı kurmaya ve vakit kaybetmeden yaraların sarılmasına katılmaya hazırız.” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN