Kedileri besleyen çifte yumruklu saldırı

Kedileri besleyen çifte yumruklu saldırı

Antalya'da bir çift, mahalledeki kedileri besledikleri gerekçesiyle 2 kişinin saldırısına uğradıklarını iddia etti. Yüzlerinde ve vücutlarının çeşitli yerlerinde morluklar oluşan çift, tedavilerinin ardından şikayette bulundu.

İstanbul'da elektrik mühendisi olarak çalıştığı firmadan emekli olan Alaeddin Çetinel, eşiyle huzurlu bir hayat yaşamak için Kemer ilçesinde bahçeli bir ev satın aldıklarını söyledi.

Arslanbucak Mahallesi'ndeki kedileri zaman zaman beslediklerini anlatan Çetinel, bir hafta önce emlakçılık yapan M.Y. tarafından "Bu kedileri beslemeyin. Sizin için iyi olmayacak" gibi cümlelerle tehdit edildiklerini öne sürdü.

'KEDİYİ SEVMEK SUÇ MU? DEDİ...

Eşiyle yürüyüş yaptıkları sırada bir kediyi sevdiklerini anlatan Çetinel, bu sırada aynı kişinin kendilerine küfür ettiğini, saldırdığını iddia etti.

18-09/14/20180914_2_32363504_37200821.jpg

Şüphelinin, "Kediyi sevmek suç mu?' diye sorduktan sonra yumruk atmaya başladığını öne süren Çetinel, "Sonra eşim araya girdi. Eşime de yumruk attı. Bu sırada oğlu olduğunu öğrendiğim bir kişi de saldırdı. Eşime ve bana defalarca yumruk attılar. Eşimin saçlarını yoldular. Kimse de yardım etmedi." dedi.

Olayın ardından yüzlerinde morluklar oluştuğunu, vücudunda da darba bağlı travmalar gerçekleştiğini anlatan Çetinel, Kepez Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi gördükten sonra şüpheliler hakkında şikayetçi olduklarını bildirdi. 

Yaşadıkları olaya anlam veremediğini anlatan Çetinel, şüphelilerin ceza alması için hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini dile getirdi.

18-09/14/20180914_2_32363504_37200824.jpg

Yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatan Yeşim Çetinel ise "Kedileri, hayvanları sevdiğimiz, mama verdiğimiz için bize saldırdılar. İnsanlar bu kadar acımasız mı? Mahallemizde gezmeye korkuyorum. Sokağa nasıl çıkarım? Hayvanları sevmekten vazgeçmem mi lazım. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ANTALYA/AA
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN