Kemer'de orman içindeki yangın kontrol altına alındı

Kemer'de orman içindeki yangın kontrol altına alındı

Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alan içindeki çöplükte çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle uzun çalışmalar sonucu kontrol altına alındı.

Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanın yan tarafından bulunan çöplük alanda saat 21.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri rutin kontrolleri sırasında bölgeden duman çıktığını fark etti. Jandarmanın itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yönlendirildi.

19-03/25/kemerde-orman-icindeki-coplukte-yangin-cikti_9677_dhaphoto1.jpg

Ekipler yangının ormanlık alana sıçramaması için arazöz, itfaiye ve su tankerleriyle alevlere müdahaleye başladı. Bölgede rüzgarın etkili olduğu belirtilirken, yaklaşık 3 dönümlük alandaki yangının ormana sıçramaması için çalışılıyor.

19-03/25/kemerde-orman-icindeki-coplukte-yangin-cikti-ek-fotograflar_7129_dhaphoto4.jpg

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, Kemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle uzun çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Yangının ormana sıçramaması için ekiplerin çalışmaları sürerken, söndürülen bölümlerde ise soğutma çalışması yapıldı.

19-03/25/kemerde-orman-icindeki-coplukte-yangin-cikti-ek-fotograflar_7129_dhaphoto8.jpg

Jandarma ekipleri ise çevredeki güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

ANTALYA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN