Kevser Celayir CHP İstanbul İl Yönetimi'ne girdi

Kevser Celayir CHP İstanbul İl Yönetimi'ne girdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na tekrar seçilen Canan Kaftancıoğlu yeni oluşturduğu yönetim kuruluna sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan başörtülü Kevser Celayir'i de aldı. Kaftancıoğlu, Celayir'i göreve getirmesiyle ilgili olarak, "Kevser hanımı, başörtülü olduğu için yönetimde yer aldığını düşünmek, onun birikimine haksızlık olur" dedi.

Pazar günü yapılan CHP İstanbul İl Kongresi'nde yeniden İl Başkanlığı koltuğuna oturan Canan Kaftancıoğlu, il yönetim kuruluna Kevser Celayir'i de aldı.

İL YÖNETİMİNDEKİ İLK BAŞÖRTÜLÜ İSİM

Sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Kevser Celayir'in CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu'na giren ilk başörtülü yönetici olduğunu köşesinden duyuran Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, şu bilgileri paylaştı:

"Bu arada Canan Kaftancıoğlu’nun yeniden seçildiği İstanbul İl Kongresinde yönetime başörtülü bir üye girdi. Bingöllü olan Kevser Celayir, sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor."

ZAZACA VE KÜRTÇE EĞİTİM VERİYOR

"Aynı zamanda Zazaca ve Kürtçe eğitimi veriyor. Kaftancıoğlu, 'Sadece başörtülü olduğu için değil, bilgi ve birikimi nedeniyle Kevser hanımı yönetime aldım. Sadece başörtülü olduğu için yönetimde yer aldığını düşünmek, onun birikimine haksızlık olur' dedi."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN