KHK'lı şehit asker, OHAL Komisyonuna başvurmamış

KHK'lı şehit asker, OHAL Komisyonuna başvurmamış

KHK ile polislik mesleğinden ihraç edildikten sonra askere giden ve Ağrı'da PKK saldırısı sonrasında şehit olan Burak Zekeriya Altınok, OHAL Komisyonuna başvuru yapmamış.

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda, 5 asker yaralandı. Saldırının ardından Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan askerlerden biri de Burak Zekeriya Altınok'tu.

Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Burak Zekeriya Altınok'tan, geriye acı bir hikaye kaldı.

 

ASKERE GİTTİ, ŞEHİT DÜŞTÜ

Cezaevinden çıktıktan sonra polislik görevine dönemeyen Burak Zekeriya Altınok, bedelli askerlikten yararlanmak için girişimlerde bulundu, ancak yeterli parayı bulamadı.

Uzun dönem askerlik yapmaya karar veren Burak Zekeriya Altınok, askerde şehit düştü.

OHAL KOMİSYONUNA BAŞVURMAMIŞ

Memurlar.net sitesinde yer alan habere göre, 695 sayılı KHK ile ihraç edilen Burak Zekeriya Altınok, göreve geri dönmek için OHAL Komisyonuna herhangi bir başvuruda bulunmamış.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN