Kılıçdaroğlu, 248 başkanla Van'a gidiyor

Kılıçdaroğlu, 248 başkanla Van'a gidiyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına hız verdi. Genel başkan, 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 248 belediye başkanı ile Van'a gidecek, genel merkezin çalışmalarını anlatacak ve önerileri dinleyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 248 belediye başkanı ile 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde Van'da bir araya gelecek. CHP'nin il, ilçe ve belediye başkanlarının katılacağı toplantıda ana gündem maddesi seçimler olacak.

'AMACIMIZ ORTAK AKLI HEP BİRLİKTE ORTAYA KOYMAK'

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Geçen yıl Gaziantep ve Kayseri'de belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Şimdi de 3 gün süreyle tüm başkanlarımızla Van'a gidiyoruz'' diyerek şu açıklamayı yaptı:

"Programın ilk gününde belediye başkanlarımız gruplar halinde Van'ın tüm ilçelerine giderek vatandaşlarımızla buluşacak. Çalıştay, cumartesi Genel başkanımızın açılış konuşmasıyla başlayacak. Genel merkezimizin seçim hazırlıklarını belediye başkanlarımıza anlatacağız. Ardından başkanlarımızın görüş ve önerilerini dinleyeceğiz. Seçime giden süreçte atacağımız adımları ele alacağız. Belediyelerimizin 3 yıllık çalışmalarını ve önümüzdeki 2 yılda yapılması gerekenleri de konuşacağız. Amacımız seçime giden süreçte ortak aklı hep birlikte ortaya koymak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN