Kılıçdaroğlu, Bekir Bozdağ'a yasak koyan Almanya'ya tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu, Bekir Bozdağ'a yasak koyan Almanya'ya tepki gösterdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'nın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın toplantısını iptal etmesini eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bekir Bozdağ'ın Almanya'daki toplantısının iptal edilmesi için, "Asla ve asla doğru değildir. Hem dünyaya demokrasi dersi verirsiniz hem bir partinin iki bakanı konuşmak ister, siz bu konuşmayı şu veya bu gerekçeyle yasaklarsınız. Asla doğru bulmuyoruz" dedi.

BAKAN BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Almanya'da yapacağı toplantı yasaklanan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konu ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Bozdağ şunları söyledi: "İfade hürriyeti engellendi, hani siz demorkattınız? PKK, FETÖ, DKKP-C üyeleri, Türkiye'nin aleyhine suç işleyen kim varsa Almanya bugün onların sığınağı olmuştur.

Darbeyi yapanlar, Türkiye'nin aleyhine suç işleyen herkes oraya kaçıyor. Almanya'daki skandal uygulama tam anlamıyla faşist bir uygulamadır. Teröristlerin ifade hürriyeti var da Adalet Bakanı'nın ifade hürriyeti yok mu? Türk yargısı Alman yargısından daha tarafsız, daha bağımsızdır" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN