Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ile THK'ı ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ile THK'ı ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu’nu (THK) ziyaret etti.

KULLANILMAYAN UÇAKLAR BELEDİYELERE VERİLEBİLİR

Kılıçdaroğlu, kullanılmayan THK'nın uçaklarının CHP'li belediyelere verilmesi halinde yangın söndürmede kullanılabileceğini açıklamıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu’nu (THK) ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, kullanılmayan THK'nın uçaklarının CHP'li belediyelere verilmesi halinde yangın söndürmede kullanılabileceğini açıklamıştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile birlikte bu akşam THK’yı ziyaret etti. Görüşmeye Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak da katıldı. CHP'lilerin THK ziyareti 45 dakika sürdü.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler THK Genel Müdürlüğü’nün ardından, THK Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi’nde de incelemelerde bulunmak için Etimesgut’a gitti.

Kılıçdaroğlu, THK uçaklarının CHP’li büyükşehir belediyeleri tarafından kiralanarak doğrudan orman yangınlarında müdahalede kullanılmasının önünün açılmasını talep etmiş, ancak bir haftadır kurumdan yanıt alınamamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN