Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi: Geliyor gelmekte olan

Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi: Geliyor gelmekte olan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan gençlere seslenmeye devam ediyor. ÖTV'siz (Özel Tüketim Vergisi) araba vaadini bir kez daha hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Geliyor gelmekte olan, az kaldı..." mesajını yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ÖTV'siz (Özel Tüketim Vergisi) araba vaadini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile yeniden hatırlattı. Kılıçdaroğlu mesajında "Geliyor gelmekte olan, az kaldı..." diye seslendi.

Kılıçdaroğlu, kendi hesabından yaptığı paylaşımda, gençlere seslendi. CHP lideri mesajında "İlk 6 ayda; gençlerimize verdiğim 6 vaadimden biri de “Gençlerin ilk sıfır arabasına sıfır ÖTV” idi. Gençlerimiz hayata atılırken bir araba sahibi dahi olamayacaklarsa biz neden varız, devlet neden var? Bir arabaya sahip olmanın nesi bu kadar özeldir de böyle vergilendirilmiştir" derken "Bu arada "suistimal olur" diyenler eğer biraz araştırırlarsa devletin yıllardır -mavi plaka gibi- bu tür uygulamaları olduğunu ve kontrol mekanizmalarının çalıştığını kolayca görebilirler. Neyse gençler, biz işimize bakalım. Geliyor gelmekte olan, az kaldı…" diye gençlere mesajını iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN