Kılıçdaroğlu: Linç girişimi affedilecek bir olay değil

Kılıçdaroğlu: Linç girişimi affedilecek bir olay değil

Ankara Çubuk'taki şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi affedilecek bir olay değildir ama her şeye karşın sağduyumuzu korumak zorundayız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemak Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile yaptığı görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde asker cenazesinde yaşanan saldırıyla ilgili, "Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi affedilecek bir olay değildir ama her şeye karşın sağduyumuzu korumak zorundayız" diye konuştu. 

'SİYASAL BASKI OLMASA...'

Cenazede kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz. Bunun dışında bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Saldırının ardından yakalanarak gözaltına alınan Sarıgün, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

Sarıgün'ün serbest bırakıldıktan sonra elleri öpülerek karşılanması tepkilere neden olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN