Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nı ilk kez böyle tanımladı: Altı lider bir aradayız

Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nı ilk kez böyle tanımladı: Altı lider bir aradayız

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde konuşan Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'ndan bahsederken söyledikleri dikkat çekti. Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat partilerinin Millet İttifakı üyesi olup olmadıkları tartışılırken, Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı için, "Altı lider bir araya geldik" demesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat partilerinin ittifaka katılıp katılmayacağı, altılı masanın üyelerinin Millet İttifakı'na üye olup olmadığı tartışılırken Kılıçdaroğlu'ndan tartışma yaratacak bir açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı üyelerini sayarken "Altı lider bir araya geldik" demesi dikkat çekti.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar:

"DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ"

Hemen hemen her alanda baskılar var. Baskı nereden ve kimden gelirse gelsin asla ve asla diz çökmeyeceğimiz sözünü veriyorum size. Onların feriştahı da gelse diz çökmeyeceğiz.

"BİRLİKTE YAPACAĞIZ"

Alın teri döken herkes kazanmalı. Hiç kimse zarar etmemeli. Kimsenin zarar etmediği, alın terinin değer bulduğu güzel bir Türkiye'yi vadediyorum sizlere. Bunu yapacağız, birlikte yapacağız.

MİLLET İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Millet İttifakı... Her birimiz ayrı partiyiz. Altı lider bir aradayız. Demokrasi için bir aradayız. Kadın erkek eşitliği için bir aradayız. Türkiye'nin bozulan sisteminin düzeltilmesi için bir aradayız. Adaleti gerçekleştirmek için bir aradayız.

Devlet yönetiminde liyakat olsun diye bir aradayız. İstanbul Sözleşmesi en kısa sürede yeniden hayata geçsin diye bir aradayız.

kk.png

Ülkenin itibarını, saygınlığını korumak için bir aradayız. Hiçbir çocuğun bu bereketli topraklarda yatağa aç girmemesi için bir aradayız.

Bütün bunların sağlanması için bir araya geldik, Millet İttifakı'nı kurduk. Millet İttifakı üzerinde de baskılar var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN