Kılıçdaroğlu: Notre Dame Katedrali ortak kültür mirasıdır

Kılıçdaroğlu: Notre Dame Katedrali ortak kültür mirasıdır

CHP lideri Kılıçdaroğlu, küle dönen Notre Dame Katedrali'ne ilişkin paylaştığı mesajında "Fransa'da yer alan Notre Dame Katedrali sadece Fransızlar'a ait bir simge değil, insanlık tarihinin görkemli ve eşsiz bir eseri, ortak kültür mirasıdır" ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  "Fransa'da yer alan Notre Dame Katedrali sadece Fransızlar'a ait bir simge değil, insanlık tarihinin görkemli ve eşsiz bir eseri, ortak kültür mirasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Katedral'deki yangın nedeniyle Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, "Fransa'da yer alan Notre Dame Katedrali sadece Fransızlar'a ait bir simge değil, insanlık tarihinin görkemli ve eşsiz bir eseri, ortak kültür mirasıdır. Başta Fransa halkı olmak üzere, tüm insanlığın acısını derinden paylaşıyorum." ifadesini kullandı.  

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN