Liderler usta sanatçıyı vefatının 9. yılında unutmadı

Liderler usta sanatçıyı vefatının 9. yılında unutmadı

Usta sanatçı Neşet Ertaş'ın vefatının 9. yılında siyasi parti liderleri anma mesajları yayımladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ve DEVA Partisi lideri Babacan sosyal medya hesaplarından sevilen sanatçının eserlerini paylaştı.

Bozkırın Tezenesi olarak gönüllere taht kuran usta sanatçı Neşet Ertaş, vefatının 9. yılında sevenleri tarafından anılıyor. Siyasi parti liderleri de Neşet Ertaş'ı sosyal medya platformu Twitter'dan yayımladıkları mesajlarla andı.

KILIÇDAROĞLU: YALAN DÜNYANIN GARİP'İ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı mesajında "Yalan Dünya’nın Garip’i #NeşetErtaş’ı, saygı ve hasretle anıyorum" diyen Kılıçdaroğlu, sanatçının en bilinen eserlerinden olan "Neredesin sen" adlı türküyü paylaştı.

DAVUTOĞLU: RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da "Bozkırın tezenesi, Anadolu'nun sesi ve nefesi büyük usta Neşet Ertaş'ı vefat yıl dönümünde rahmetle, özlemle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi ve usta sanatçının "Yolcu" adlı eserinin “Bir anadan dünyaya gelen yolcu… Görünce dünyaya gönül verdin mi ?” sözlerini yazdı.

BABACAN: SAYGI, SEVGİ VE RAHMETLE ANIYORUM

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Neşet Ertaş'ı "Büyük usta Neşet Ertaş'ı aramızdan ayrılışının 9. yıl dönümünde saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyorum" sözleriyle andı ve sanatçının "Yalan dünya" isimli eserini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN