Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'koruma' tepkisi: Halktan tümüyle koptun

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın halktan tümüyle koptuğunu ifade ederek, “Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beylerbeyi'nde bir dondurmacıda vatandaşlarla buluştuğu sırada koruma müdürü Muhsin Köse’nin orada bulunan ve bacak bacak üstüne atan bir kadını uyarması tepkilere neden oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın halktan iyice koptuğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

Halktan tümüyle koptun Erdoğan. Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Erdoğan ve halk tiyatrosundan ancak bu kadarı olabiliyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama. Gerçi bu aralar kimseyi de anladığın yok.

NE YAŞANDI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Vahdettin Köşkü'ndeki mesaisinin ardından Beylerbeyi'nde bir dondurmacıya uğradı. Erdoğan, burada dondurma ikram ettiği vatandaşlarla sohbet etti.

Bu sırada Erdoğan'ın arkasında bulunan koruma müdürü Muhsin Köse, yan masada oturan ve bacak bacak üstüne atan kadına el işaretiyle bacağını indirmesini söyledi. Uyarının ardından kadın bacağını indirip dondurmasını yemeye devam etti.

KADINLARI UYARDI

Bir başka görevli ise Erdoğan'ın arkasındaki masada dondurma yiyen kadınlara yaklaşarak dondurma yemedikleri aralarda maskelerini kapatmalarını söyledi. Kadınların her hamleden sonra maskelerini indirip kaldırmaları dikkat çekti.

Dışarıda toplanan vatandaşlara da dondurma ikram eden Erdoğan, daha sonra Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN