Kılıçdaroğlu'ndan iktidara öğretmenler için çağrı: Bu işi birlikte çözelim

Kılıçdaroğlu'ndan iktidara öğretmenler için çağrı: Bu işi birlikte çözelim

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanı Özer'in öğretmenlik sınavıyla ilgili, “Sınav olmasın dedik, sendikalar ayağa kalktı” sözlerine cevap verdi. İktidara çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Yine çağrı yapıyorum, gelin birlikte çözelim bu işi. Öğretmenlerimizin çok daha büyük dertleri var, böyle anlamsız şeylerle incitmeyelim kendilerini." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in öğretmenlere yönelik “Sınav olmasın dedik, sendikalar ayağa kalktı” sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, iktidara seslenerek "Yine çağrı yapıyorum, gelin birlikte çözelim bu işi." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Milli Eğitim Bakanı Özer “Sınav olmasın dedik, sendikalar ayağa kalktı” demiş. Sınavdan, mülakattan daha makul çözümler var elbet. Yine çağrı yapıyorum, gelin birlikte çözelim bu işi. Öğretmenlerimizin çok daha büyük dertleri var, böyle anlamsız şeylerle incitmeyelim kendilerini."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN