Kılıçdaroğlu'ndan şehit askerler için başsağlığı mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan şehit askerler için başsağlığı mesajı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Tel Abyad ve Hakkari'de şehit düşen iki askere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileğinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tel Abyad bölgesinde keşif gözetleme görevi sırasında teröristler tarafından açılan ateş sonucu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ise teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. 

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tel Abyad bölgesinde keşif gözetleme görevi esnasında teröristler tarafından açılan ateş sonucu ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN