Kilis sınırında şiddetli patlama

Kilis sınırında şiddetli patlama

Kilis'in Elbeyli ilçesindeki Çobanbey Gümrük Kapısı'nın Suriye tarafında patlama meydana geldi. Olayda 3 yaralının olduğu bildirildi.

Kilis Valisi Recep Soytürk, Çobanbey Gümrük Kapısı yakınlarındaki olay ile ilgili yaptığı açıklamada, saldırının Türkiye'ye değil Özgür Suriye Ordusu mensuplarına yönelik olduğunu belirtti.

VALİ SOYTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Kilis Valisi Recep Soytürk, Çobanbey Gümrük Kapısı yakınlarındaki patlama ile ilgili yaptığı açıklamada, saldırının Türkiye’ye değil Özgür Suriye Ordusu mensuplarına yönelik olduğunu belirtti.
Kilis Valisi Recep Soytürk, Çobanbey Gümrük Kapısı’nın Sıriye tarafında meydana gelen patlama ile ilgili açıklama yaptı. Vali Soytürk, "Saldırı Türkiye’ye yönelik değil, Özgür Suriye Ordusu’na yönelik. Sınır kapısına 10 kilometrelik bölgede El Bab yolunda meydana geldi. 3 kişi yaralandı, yaralılar Türkiye tarafındaki çeşitli hastanelere yönlendirildi" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN