KİPTAŞ İstanbul Tuzla kura sonuçları isim listesi belli oldu

KİPTAŞ İstanbul Tuzla kura sonuçları isim listesi belli oldu

KİPTAŞ Tuzla Meydan konut projesi kura çekiliş sonuçları meydanevler.kiptas.istanbul adresinde yayınlandı. Uygun ödeme koşullarına sahip 149 konut, canlı yayında düzenlenen kurayla yeni sahiplerini buldu. 2+1 ve 3+1 tiplerindeki konutlar için 40 bin kişinin başvurduğu öğrenildi. İşte, KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları sorgulama ekranı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ucuz konut inşa etmek amacıyla 1995 yılında kurduğu İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİPTAŞ), yeni konut projelerini hayata geçiriyor. Son olarak Tuzla ilçesinde yapımı devam eden Tuzla Meydan Evler projesindeki 149 konut, düzenlenen kurayla satıldı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İBB KİPTAŞ'ın konut projeleri yoğun ilgi görüyor.

KİPTAŞ TUZLA KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

İstanbul Tuzla Meydan Evler'in kura çekilişi, öncelikle ayrıcalıklı grup kabul edilen; şehit aileleri, harp-vazife malulleri, dul ile yetimler, en az yüzde 40 oranında engelli vatandaşlar ve sağlık personelleri için gerçekleştirildi.

40 bin kişini başvurduğu KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları isim listesi meydanevler.kiptas.istanbul/kura-sorgulama internet adresinden sorgulanabilir.

Kura çekimine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Sözcüsü Murat Ongun da katıldı. Yapılan kura çekilişi töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan İmamoğlu, katılımcılara ve organizasyon sahiplerine teşekkür etti.

1-7181.jpg

KİPTAŞ TUZLA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA SAYFASI

KİPTAŞ KONUT PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN