Kırıkkale-Yozgat kara yolu trafiğe kapatıldı

Kırıkkale-Yozgat kara yolu trafiğe kapatıldı

Kırıkkale-Yozgat kara yolu sel nedeniyle trafiğe kapatıldı. Gece ulaşıma kapatılan yolu açıklaması için yoğun çalışmalar sürüyor.

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde etkili olan sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle Kırıkkale-Yozgat kara yolu her iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak, Çerikli beldesinde sele neden oldu. Yoğun yağış sonrasında oluşan sel nedeniyle Kırıkkale-Yozgat kara yolu çamur ve su birikintisiyle doldu. 

19-06/18/ana-manset-1560849753.jpg

Bölgeye gelen jandarma ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolu ulaşıma kapattı. Delice Kaymakamlığı ve belediye ekipleri, yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor. 

19-06/18/ana-manset-1560849768.jpg

Karayolları ekipleri, yolun Yozgat tarafını temizledi, Kırıkkale yönünde ise çalışmalar devam ediyor. Yozgat yönünden gelen araç sürücüleri, Çerikli beldesinden alternatif yollara yönlendiriliyor.

Öte yandan, sel nedeniyle Çerikli beldesindeki birçok tarım arazisi de zarar gördü.

KIRIKKALE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN